Konferensservice på hög nivå

Konferensbyrån vill med företagets flexibla arbetssätt och mångåriga erfarenhet inom mötes och eventbranschen matcha kundens önskemål med det befintliga utbudet på ett positivt och inspirerande sätt.

Projektledning

630A7312
Vi erbjuder oss att vara en del i ert projekt! Vi deltar på möten, planerar och kommer med tips och idéer. Vi är vana att ha många bollar i luften!

Vem lägger ner tiden på all planering idag för att ordna era event? Hur mycket tid försvinner från det dagliga arbetet? Det sköts kanske av en person som inte har rätt kompetens på området och dennes arbete skall i sin tur skötas av någon annan.

Ett lyckat arrangemang kräver expertis på området och hoppas att vi kan bli er samarbetspartner nästa gång. Vi har prodocerat allt från små möten till stora invigningar, jubileum och sportevent.

Vi hjälper till att göra en budget och en tidsagenda för projektet. Vi sköter alla detaljer runt projektet och ni ägnar er tid åt programmet. Vi erbjuder också en webbsaserad utvärdering och efter arrangemanget så upprättar vi en slutavräkning.

Vi har goda samarbetspartners när det gäller olika typer av skyltar, trycksaker, profilmaterial, allt från layout till tryck och leverans.

 

Vårt uppdrag är att alltid ligga ett steg före, vara lyhörda och fånga upp det som sägs och lägga till det som saknas!

 

 

Allmänna villkor och sekretesspolicy