Konferensservice på hög nivå

Konferensbyrån vill med företagets flexibla arbetssätt och mångåriga erfarenhet inom mötes och eventbranschen matcha kundens önskemål med det befintliga utbudet på ett positivt och inspirerande sätt.

Konferens & Evenemang

Att organisera ett event är ofta ett större arbete än man tror. Vi hjälper dig med all planering, upplägg, detaljer, bokningar samt att vi också kan vara med på plats och säkerställa att allt flyter på enligt plan. Vi ligger ett steg före och har stenkoll på allt som händer.

Konferensbyrån har över 35 års erfarenhet av att arrangera olika event, allt från ledningsgruppsmöten till stora kongresser, minimässor, invigningar och jubileum.

Våra kärnvärden är personligt engagemang, kreativitet och passionen för att lyckas göra varje möte speciellt.

630A3103

Lokaler

För att skapa rätt prägel på ett event behöver man funktionella och passande lokaler. Vi
hjälper er att hitta rätt lokal på den ort ni önskar vara. Vi skräddarsyr alla event efter era specifika önskemål så att varje event blir unikt.

Teknik

Det är viktigt att tekniken fungerar perfekt och att man har en lyhörd tekniker som har stenkoll på hela progammet.

Måltider

Maten är en viktig ingrediens, utbudet och variationerna är oändliga. Det gäller att tänka till på hur man planerar allt från kaffepausar till luncher och middagar. Smörgås eller gofika,630a4113 enklare bufféer till stora festmiddagar eller kanske en temamiddag. Varför inte starta middagen m en drink ur ett isglas från Jukkasjärvi.

Underhållning

Även här är möjligheterna oändliga. Om vi får en vink om budgeten så anpassar vi underhållningen därefter. Allt från en komiker, ett coverband, en artist eller ett dansband.

Övrigt att tänka på

• Tidsprogrammet är en viktig del i eventet, ett körschema likaså
• Ha en röd tråd genom hela eventet
• Tänk på vilket budskapet som ni vill förmedla
• Om ni har en utställning i samband med en konferens så tänk var noga att lägga pauser för utställarbesök
• För att lyfta eventet så kan det vara bra att ta in en utomstående talare utifrån och en moderator som pratar om något helt annat
• Mat och underhållning är också en viktig del för att arrangemanget ska bli lyckat
• Anlita en bra fotograf så får ni bilder att använda på era sociala medier och hemsidan

 

Allmänna villkor och sekretesspolicy