Konferensservice på hög nivå

Konferensbyrån vill med företagets flexibla arbetssätt och mångåriga erfarenhet inom mötes och eventbranschen matcha kundens önskemål med det befintliga utbudet på ett positivt och inspirerande sätt.

Konferens & Evenemang

Att arrangera ett möte kan handla om att ses på en kursgård eller i ett konferensrum men det kan också vara ett digitalt möte på någon av de plattformar som finns för både stora och små möten. Vi behärskar de flesta digitala plattformar och kan hjälpa dig att ta fram idéer, planera och moderera möten.
Att organisera ett evenemang på plats är ofta ett större arbete än man tror. Vi hjälper dig med all planering, upplägg, detaljer, och bokningar. Vi är också med på plats och säkerställer att allt flyter på ”enligt plan”.

Lokaler
För att skapa rätt prägel på ett event behöver man funktionella och anpassande lokaler. Vi hjälper er att hitta rätt lokal på den ort ni önskar vara och skräddarsyr allt efter era önskemål.

Teknik
Det är viktigt att tekniken fungerar perfekt och att man har en lyhörd tekniker som har kontroll på hela programmet. Självklart tillhandahåller vi tekniker som behärskar alla typer av teknik.

Måltider
Maten är en viktig ingrediens i ett lyckat möte. Det gäller att tänka till på hur man planerar allt från kaffepauser till luncher och middagar.

Underhållning
Föreläsare, artister, ståuppkomiker, musik, teater… Du har önskemål och vi hjälper till att hitta rätt underhållning.

Några tips när du planerar ditt evenemang
Tidsschemat är en viktig del i eventet. Se till att ha ett detaljerat körschema så har du kontroll på läget
Ha en röd tråd genom hela eventet – det skapar en känsla av helhet och tanke
Tänk på vilket budskap ni vill förmedla – då kan man anpassa detaljerna för att säkerställa att budskapet verkligen når fram
Om ni har en utställning i samband med en konferens så tänk var noga att lägga pauser för utställarbesök
Mat och underhållning är också en viktig del för att arrangemanget ska bli lyckat
Anlita en bra fotograf så får ni bilder att använda på era sociala medier och hemsidan

 

Allmänna villkor och sekretesspolicy