Konferensservice på hög nivå

Konferensbyrån vill med företagets flexibla arbetssätt och mångåriga erfarenhet inom mötes och eventbranschen matcha kundens önskemål med det befintliga utbudet på ett positivt och inspirerande sätt.

FÖRELÄSARE/PARTNERS

Ulrika Lundholm Ericsson

Ulrika Lundholm Ericsson

Att fånga ett ögonblicks bild, att se och bevara den där exakta stunden. Att fånga känslan i flykten, få den att stanna upp den korta sekund som behövs för att att den ska vara för evigt.
Fotografering – det är en passion att få vara kreativ och uttrycka mig i bilder. Det ger mig energi och glädje.

Ulrika är fotograf med inriktning företag och även privatpersoner.
Flexibilitet, kvalite och snabba leveranser är något hon värdesätter högt.

Tiina Ohlsson

Tiina Ohlsson

Tiina Ohlsson håller spännande föreläsningar inom flera områden.

Likväl som vi tränar fysiskt kan vi också träna hjärnans muskler för att öka vårt välmående och hantera vardagens stress som ibland kan upplevas påfrestande. Exempelvis kan vi träna oss i närvaro, vänlighet, glädje, styrka & stabilitet och därmed aktivera hjärnans lugn- och rosystem. En trygg hjärna är en smart hjärna. Compassion ett förhållningssätt till livet – att utveckla inre trygghet med självmedkänsla. Ett brett begrepp och en förmåga att uppmärksamma att andra eller du själv upplever vardagen utmanande samt ett aktivt sätt att minska påfrestningar och öka välmåendet.

Sophie Resare

Sophie Resare

”Äkta och Hållbart” är Sophies ledord som hon tar med sig från sin egen livsfilosofi till de individer och team som hon arbetar med. Sophie föreläser och utbildar inom stresshantering, hälsa- och hälsoekonomi samt organisationsutveckling

Lars Erlman

Lars Erlman

Lars Erlman är kocken som blev företagsledare, företagare, föreläsare och idrottsman. Han föreläser, inspirerar och brinner för att prata om respekt, inställning, bemötande, fördomar och Våga vara vänlig. Han är flitig, engagerad och noggrann som person och föreläsare.

lena lagestam

Lena Lagestam

Lena är konsult inom kommunikation och marknadsföring, är ofta anlitad som moderator och konferencier för både större och mindre evenemang. Lena leder även kreativa work shops för nya idéer, innovation och utveckling och deltar gärna i hela processen från planering och idéarbete till genomförande av eventet. Hennes breda erfarenhet och kompetens gör att hon behärskar att leda diskussioner inom de flesta områden så hör gärna av er om ni vill boka Lena till ett event.

Lena Birath

Lena Birath

Lena Birath har spelat innebandy på elitnivå med massor av EM, VM, SM medaljer. Hon har arbetat som lärare, rektor, varit tränare för på elitnivå i innebandy och givit ut sin självbiografi Livsresan.

Nu arbetar hon som föreläsare, processledare, coach, terapeut inom individ- och grupp- utveckling, är utbildad psykosyntesterapeut.

Hon vill skapa förutsättningar för människor att våga växa, hitta balans i mötet med sig själv och andra för att bidra till ökad självmedvetenhet och effektivitet.

Daniel Tynell

Daniel Tynell

Trefaldige Vasaloppssegraren Daniel Tynell berättar om sitt livs resa format kring elitidrotten, men också om de stora kontrasterna. Från ett totalfokus på formtoppningen inför Vasaloppet 2015, till att i nästa ögonblick behöva inse att det som varit hans levebröd inte längre är möjligt – någonsin mer. Likväl om idrottskarriärens betydelse för att hantera just denna brutala omställning.

Han förmedlar värdet av alla insikter, erfarenheter och lärdomar från sin elitidrottssatsning, en värld som ständigt sätter krav på prestationer, målfokusering, förändrade förutsättningar, stresstålighet och utveckling mm och samtidigt inspirera till eftertanke kring begrepp som ”må bra” och ”att leda sig själv”.

Catrin Lindblad

Catrin Lindblad

Catrin Lindblad på Nya Ledarskapet. Med över 20 år som chef och ledare i olika organisationer har Catrin en gedigen erfarenhet kring ledarnas vardag och utmaningar.

Hon är utbildad NLP Master och Practitioner (Neuro Lingvistisk Programmering), samt certifierad i Thomas DISC (Personlighetsprofiler). Catrin jobbar med organisationsutveckling, kulturella utmaningar/förflyttningar i organisationen,

ledarskapsutveckling, coaching, kommunikation kopplat till personligheter och föreläsningar.

Anneli Östberg

Anneli Östberg

Individ, grupp & org. utveckling
Här kan vi snacka om eneriknippe med många spännande föreläsningar.

Anette Isberg

Anette Isberg

Genom att förstå hur vår hjärna fungerar kan vi lättare styra oss själva mot en välmående vardag både privat och på jobbet.

 

Allmänna villkor och sekretesspolicy